Skip to content

Activiteiten

Hendrickx Grondverzet

Breed inzetbaar

Onze activiteiten

Uitgebreid wagenpark zoals bandenkranen, minigravers, trekkers en VCA gecertificeerd!

Grondverzet

Grondverzet ligt aan de basis van veel werken op het gebied van grond- weg en waterbouw, cultuurtechniek, natuurbouw of woningbouw.

Grondverzet is een van onze specialiteiten en met ons uitgebreide machinepark en ervaren machinisten zijn wij in staat deze werken op de juiste wijze uit te voeren.

Rioleringswerken, bouwrijp maken van percelen voor woningbouw, grondwerken op het gebied van de infrastructuur, afgraven/aanvullen van tracés voor wegenaanleg/bestrating en aan/afvoer van de hulpstoffen zijn regelmatig terugkerende werkzaamheden.

Sloopwerken

Efficiënt en veilig slopen is vakwerk en elke sloop heeft zijn eigen specifieke karakter.

Doordat wij beschikken over een grote hoeveelheid hulpstukken waarmee de kranen kunnen worden uitgerust in combinatie met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze klant hierin goed te adviseren zodat de beste keuze kan worden gemaakt.

Natuurbouw

Dijkverzwaring, onderhoud van sloten, ontgraven van vijvers, werken in het kader van herstel of verbetering van natuurwaarden, aanpassing van dijkprofielen ….het zijn slechts enkele voorbeelden van de werken die wij met succes uitgevoerd hebben.

Wij hebben werkzaamheden uitgevoerd voor Staatsbosbeheer en de gemeente Woensdrecht. We hebben voldoende referentieprojecten beschikbaar.