Skip to content

Over ons

Hendrickx Grondverzet is al meer dan 41 jaar een begrip in de regio en zelfs over de grens.

BEDRIJFSPROFIEL

Sterk in grondverzet

Hendrickx Grondverzet BV streeft ernaar om de opdrachten op de juiste, efficiënte en veilige wijze naar tevredenheid van de klant uit te voeren.

0
Medewerkers
0
Jaar ervaring
0
Disciplines
0 /7
Bereikbaar

Meer over ons

Om dit te realiseren maken wij gebruik van modern, hoogwaardig en goed onderhouden materieel dat we op maat kunnen voorzien van alle benodigde hulpstukken.

Een jong en gedreven team van 9 personen werkt samen om maatwerk te leveren aan onze opdrachtgevers uit het bedrijfsleven, overheid en de particuliere sector. Allen zijn in het bezit van het VCA diploma en andere relevante certificaten.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!

Als een door het SBB erkend leerbedrijf bieden wij aan jonge enthousiaste machinisten in opleiding de mogelijkheid om bij ons bedrijf het vak te leren wat al een aantal volwaardige vakmensen heeft opgeleverd.

VCA gecertificeerd

Kwaliteit, veiligheid en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Dit wordt gewaarborgd door onze VCA* certificering die jaarlijks wordt onderhouden door middel van een audit.

Bij dit systeem is er ruime aandacht voor de veiligheid van het materieel en het welzijn van de werknemers. Regelmatig onderhoud van het materieel en jaarlijkse (voor de kranen zelfs driemaandelijkse) keuring zijn een waarborg voor het veilig en probleemloos functioneren.

Regelmatig neemt het personeel deel aan een medische keuring; er is frequent werkoverleg, alles samen belangrijk voor het welzijn van het personeel.

Kortom…  een bedrijf waarbij kwaliteit en aandacht voor de klanten en medewerkers hoog in het vaandel staan!